Spis "INSULIN-SMART"!
Dette heftet passer for deg som ønsker å:
✔️ Få en god start på dagen, og nyte smakfulle oppskrifter som gir behagelig metthet, energi, næring og overskudd
✔️ Komme i gang med et blodsukkerstabilt kosthold, og få mer kunnskap om hvordan holde blodsukker og insulin lavt
✔️ Redusere søtsug og energikrasj
✔️ Holde deg mett lenger, og få kroppen til å forbrenne fett
✔️ Reversere insulinresistens og prediabetes
✔️ Få konkrete, enkle løsninger på travle dager
✔️ Øke kunnskapen om blodsukker og insulin
Du får insulin- smarte oppskrifter: alternativer til brød, wraps, vafler, pannekaker og rundstykker. Men også knekkebrød, pizza, omeletter, hjemmelaget granola mm.
Oppskriftene er enkle å lage, naturlig glutenfrie og uten tilsatt sukker. De passer perfekt for deg som ønsker å få bedre helse, reversere insulinresistens/prediabetes, gå ned i vekt, redusere søtsug og få mer energi gjennom dagen.
I tillegg får du 30 smarte tips til mat på farten. Ideer til hva du kan kjøpe med deg fra matbutikken når tiden er knapp, slik at du kan ha smarte alternativer tilgjengelig som holder blodsukker stabilt og insulin lavt.
Heftet er på totalt 91 sider, og oppskriftene er naturlig glutenfrie og uten korn, men noen inneholder egg, kjøtt og meieriprodukter.
Heftet inneholder også en faglig del.
Du får:
• 30 frokost- og lunsjoppskrifter som gir stabil energi og ro i kroppen (noen kan også brukes til middag)
• 30 tips til hva du kan spise på farten, når tiden er knapp
• En faglig innføring i:
-hva insulinresistens er, hvordan det oppstår og hvordan det kan reverseres
-hvordan kosthold påvirker blodsukker og insulin
-hvorfor man må ta hensyn til hormoner, og ikke bare kalorier når man vil ned i vekt
-matens metthetsscore (hvilke matvarer som gir høy metthet, og hvilke som gir mer sult og cravings)
-hvilke næringsstoffer man ofte har mangel på dersom man har mye søtsug, og særlig ved insulinresistens, prediabetes og diabetes type 2.
• Enkle grep du kan ta allerede i dag for å komme i gang.
Om Karin Sømme:
Karin har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi, og har studert master i Folkehelsevitenskap. I tillegg har hun en rekke kurs og etterutdanning i helse og ernæring. Med mange års erfaring innen diabetes, både faglig og personlig, har hun opparbeidet seg solid innsikt i utfordringene knyttet til blodsukkerregulering. Karin har en datter med diabetes type 1, og vet hvor overveldende det kan føles å skulle legge om kostholdet, og hvor lett det er å gå seg vill i jungelen av råd og dietter.
Dette digitale oppskriftsheftet er laget for å gi deg enkle og velsmakende løsninger, basert på kunnskap om blodsukker, insulin og fettforbrenning. For når vi forstår hvordan maten påvirker kroppen vår, blir det også lettere å ta gode valg.
Vi trenger ikke telle kalorier. Vi trenger å senke insulin.
Dette heftet lastes ned som PDF umiddelbart etter kjøp.