I denne e-boken får du en grundig innføring i fett, og hvordan fett påvirker helsen. Du vil blant annet lære:
-Hva fett er, hvor fettet kommer fra, hvilke oppgaver fett har i kroppen, samt hvordan fett lagres og forbrennes
-Om fettet du spiser automatisk lagres i kroppen, og kan spores i blodprøver
-De ulike fettsyrene og fettsyregruppene, og hvordan de virker i kroppen
-Hvordan sukker og raffinerte karbohydrater omdannes til fett, og hvorfor dette kan være helseskadelig
-De essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, og hvorfor balansen mellom dem er avgjørende for inflammasjon, energi og god helse
-Mettet fett, og hvorfor det ofte blir misforstått
-Litt om kolesterol
-Trin for trinn gjennomgang av en fettsyreanalysetest, hva de ulike resultatene kan betyr, og hvordan tolke dem
-Hvordan du kan optimalisere din egen fettsyreprofil gjennom konkrete kostholdsråd.
Til slutt ser vi nærmere på hvordan vi går ned i vekt, hva som gjør at fettforbrenning blokkeres, og hvorfor fettcellers størrelse og plassering kan ha større betydning for helsen enn selve mengden fettmasse.
Denne e-boken passer for alle som ønsker å lære mer om fett, og for de som har interesse av å forstå og tolke en fettsyreanalysetest.
E-boken (86 sider) er i PDF format, og blir sendt til din epost automatisk etter betaling.
Ved kjøp av produktet godtar du kjøpsvilkårene til Karin Sømme Ernæring.