Har du lyst å lære å temperere sjokolade? Her er guiden du trenger for å mestre denne kunsten!
I denne guiden får du vite alt du trenger for å mestre temperering av sjokolade. Her får du nyttig info om temperering, metoder og tips & råd for vellykket temperering.
Du får en pdf-fil i A4 format som kan leses på mobil, PC og nettbrett. Guiden kan også skrives ut (OBS! Guiden har blant annet illustrerende bilder, så den bør skrives ut i farger).
Når du har betalt med vipps får du mail med link til å laste ned guiden (husk å sjekk søppelpost). Du finner også ordrebekreftelse i vipps med link hvor du kan laste ned filen.
VIKTIG: Husk å laste ned pdf-filen og lagre den på dine enheter slik at du har den for alltid.
Skulle du lure på noe eller har spørsmål kan du kontakte meg på mail: Linda.hagen@live.com
Følg meg gjerne på Instagram @cravings_by_linda for flere gode oppskrifter, baketips, inspirasjon og bakeglede!
Tusen hjertelig takk til deg som kjøper et hefte og samtidig støtter meg slik at jeg kan fortsette å lage gode oppskrifter, dele innhold, utvikle meg og holde på med noe jeg virkelig elsker.
Ved kjøp av produktet godtar du kjøpsvilkårene til Linda Hagen.