Artikkel - Slik lykkes du med karamellsaus
Synes du det er utfordrende å lage karamellsaus?
- Skiller karamellsausen seg?
- Krystalliserer sukkeret seg?
- Smaker karamellsausen bittert?
Da anbefaler jeg deg å lese denne artikkelen. Her får du alle mine beste tips og råd for å lykkes med karamellsaus. Denne artikkelen er for deg som synes det er utfordrende å få til karamellsaus eller som bare ønsker å øke kunnskapen og lære mer.
Hva får du:
- Video med fremgangsmåte på hvordan du lager karamellsaus
- Artikkel på 18 sider, PDF fil
Artikkelen inneholder følgende:
- Grunnoppskrift på karamellsaus
- Både enkel og mer detaljert fremgangsmåte, samt steg for steg bilder
- Koketider og temperaturer for ulike konsistenser på karamellsaus/fyll
- Kritiske punkter for å lykkes med karamellsaus
- Hvilke faktorer som påvirker en karamellsaus
- Sukkerlake-metoden
- Gjennomgang av årsaker til at karamellsausen skiller seg og hvorfor sukkeret krystalliserer seg, og hva du skal gjøre for å unngå dette
Kan både skrives ut og leses på PC, mobil og nettbrett
Ved kjøp av produktet godtar du kjøpsvilkårene til Linda Hagen.